MijnGezondheid.net

MgN Logo

 

De huisartsen in de Reef nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit gezamenlijke internetportaal van de praktijk en de apotheek krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. 

 

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij een van de huisartsen in de Reef kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

 

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk door op de onderstaande link te klikken van uw eigen huisarts. Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van mijngezondheid.net ontvangt u, van uw zorgverlener, hierover een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.

 

Klikt u hieronder op de praktijk waar u patient bent, als u gebruikt wilt maken van MijnGezondheid.net: 

Huisartspraktijk de Vos

Huisartspraktijk Lubach

Huisartspraktijk van der Lip en Buytendijk

Huisartspraktijk Boulogne en Tanke