Praktijk van der Lip & Buytendijk

Corinne-klein

Huisarts Corinne Buytendijk

De studie geneeskunde heb ik gevolgd in Maastricht, het co-schap gedeelte heb ik in Rotterdam gevolgd. Daarna ben ik werkzaam geweest  op de intensive care van het Sophia kinderziekenhuis en op de kinderafdeling van een ziekenhuis in Gorinchem en in Nieuwegein. Vervolgens ben ik nog een jaar werkzaam geweest in een verpleeghuis. De veelzijdigheid van het huisartsenvak sprak mij erg aan en dat heeft er toe geleid dat ik de huisartsenopleiding in Leiden ben gaan volgen. Sinds juli 2008 ben ik part time werkzaam als huisarts in de Reef. De populatie binnen de praktijk spreekt mij erg aan en ik kan mijn ervaring binnen de kindergeneeskunde hier goed gebruiken.

Naast mijn werkzaamheden als huisarts ben ik getrouwd en moeder van 4 kinderen.

 

Wendy-klein

 

Huisarts Wendy van der Lip

Ik heb geneeskunde gestudeerd in Rotterdam en aldaar ook de co-schappen gedaan. Na mijn artsexamen ben ik gaan werken op de kinderafdeling in Vlaardingen en later in een ziekenhuis in Rotterdam. Tijdens deze periode kwam ik er achter dat  vooral de huisartsgeneeskunde binnen de kindergeneeskunde mij veel voldoening gaf. Ik ben daarna nog enige tijd werkzaam geweest als bedrijfsarts voordat ik startte met de huisartsopleiding.

Na de huisartsopleiding welke ik heb gevolgd in Leiden ben ik hier in het gezondheidscentrum gaan werken. Aanvankelijk als waarneemster tijdens het zwangerschapsverlof van mijn vroegere collega. De samenwerking beviel van beide kanten zo goed dat ik toen hier ben blijven werken.

Ik werk met veel plezier in dit mooie centrum dat van alle medische gemakken is voorzien.

De ervaring die ik binnen de kindergeneeskunde heb opgedaan komt mij hier goed van pas en ook het stukje arbo verleden dat ik heb kan ik goed gebruiken.

Naast mijn werk als huisarts ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Wij proberen samen de huisartsgeneeskunde in de breedste zin van het woord uit te oefenen voor onze patiënten. We werken beiden 3 dagen om een goede bezetting te kunnen waarborgen. Als u patiënt bent bij ons in de praktijk bent u patiënt van ons beiden, dit houdt in dat u op elke dag van de week bij een van ons terecht kan.