Praktijk Sluiter & Boulogne

Wilbert_klein

 

Huisarts Wilbert Sluiter

Mijn naam is Wilbert Sluiter en ik ben huisarts in Ypenburg sinds 2001. Sommigen zullen zich mijn startlocatie, het noodgebouw aan de Laan van Hoornwijck, nog wel herinneren, waar ik een spreekkamer van 3,5 bij 3 meter had zonder ramen. Na de noodreef in de portocabins aan de overkant hebben we nu gelukkig een prachtig gebouw met allerlei faciliteiten.

Voordat ik in Ypenburg begon was ik werkzaam als waarnemer voor een zieke huisarts en “renoveerde” zijn praktijk in Den Haag Zuidwest samen met dr. de Vos. Daarvoor werkte ik als waarnemer een klein jaar in Zoetermeer. Naast mijn huisartsenopleiding (in Rotterdam en Hellevoetsluis) heb ik ervaring als arts op een Spoedeisende Hulp  en in een verpleeghuis.

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin en beoefen ik fanatiek Aikido.

Ik ben blij dat ik in deze Vinexwijk  werk, met haar vele gezinnen en kinderen en een paar “jongere ouderen”. Iedereen is mondig en dat is prima. Verantwoording nemen over de eigen gezondheid en meedenken over ziekte is volgens mij een gezonde zaak. Naast de dagelijkse zaken doe ik graag kleine ingrepen en counseling, begeleiden van de laatste levensfase samen met het terminale wijkteam of hospice vind ik een heel waardevol onderdeel van mijn werk; zaken helder uitleggen vind ik belangrijk. Binnen de maatschap ben ik verantwoordelijk voor personeelszaken. Ik vind dat ik het getroffen heb met de collega’s van het hele team van de huisartsenmaatschap.

 

Annette Boulogne - klein

Huisarts Annette Boulogne

Ik ben Annette Boulogne. Sinds eind 2011 ben ik werkzaam als huisarts in de Reef bij dokter Sluiter.
De opleiding tot huisarts heb ik in Leiden gevolgd.
Naast het huisartsenvak ben ik vooral druk met het gezin met 3 kinderen en probeer ik tijd te maken voor sport en dans.
Ik hoop als huisarts een vertrouwenspersoon te zijn waar een ieder zich veilig voelt.