Vertrek van dr. Sluiter

Afscheidsreceptie: vrijdag 12 januari 2018 15.00-17.30 in de wachtkamer van De Reef


Zoals u wellicht al heeft vernomen zal Wilbert Sluiter per 1 januari 2018 zijn werkzaamheden als huisarts in de Reef staken.


Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Susanne Tanke bij ons komt werken als huisarts. Zij zal samen met Annette Boulogne de huisartsenzorg in de praktijk voortzetten. Susanne Tanke is geen onbekende, zij heeft het eerste jaar van haar huisartsenopleiding gedaan in de Reef en heeft na haar opleiding meerdere malen waargenomen als huisarts in de Reef, ook in de praktijk Sluiter.

De werkdagen van uw 2 huisartsen zullen zijn:
Annette Boulogne: maandag, dinsdag, donderdag
Susanne Tanke: dinsdag, woensdag, vrijdag

Voor u als patiënt zal het even wennen zijn Wilbert Sluiter te moeten missen, maar wij hebben alle vertrouwen in zijn 2 vervangers. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u hen met hetzelfde vertrouwen tegemoet treedt als u ook bij Wilbert Sluiter deed.
Mochten er toch bezwaren van uw kant zijn, schroom dan niet contact op te nemen met één van ons.

Met vriendelijke groet,

Huisarten de Reef,
Robert-Jan de Vos, Koos Lubach, Wendy van der Lip en Corinne Buytendijk

________________________

Beste Mensen,

Met deze brief wil ik laten weten dat ik uit Ypenburg zal vertrekken als uw huisarts.

Een lang gekoesterde wens om te verhuizen naar een groene plek buiten de stad is uitgekomen. Inmiddels woon ik met mijn gezin in het bosrijke Midden-Limburg. Ik had gehoopt dat ik mijn verhuizing zou kunnen combineren met 3 aaneengesloten dagen werken in Ypenburg, maar dat blijkt niet goed te combineren met mijn gezinsleven. Na ruim 16 jaar zal ik daarom eind december met pijn in mijn hart de praktijk verlaten.

Ik heb groot vertrouwen dat mijn collega Annette Boulogne en de nieuwe 2de huisarts Susanne Tanke mijn praktijk met evenveel inzet en plezier zullen voortzetten als ik dat samen met Annette Boulogne heb gedaan. Dokter Tanke is onder andere in De Reef opgeleid en is daarom hier een goede bekende.

Een aantal van u heb ik als er tijd was op het spreekuur al het een en ander verteld. Veel mensen vroegen of er nog een gelegenheid was om gedag te zeggen. Daarom organiseren we vrijdag 12 januari 2018 15.00-17.30 een afscheid in de wachtkamer van De Reef. Ook Susanne Tanke en Annette Boulogne zullen daarbij zijn.

In 2018 zal ik nog geen praktijk overnemen in Limburg, maar als waarnemer aan de slag gaan om mij zo daar goed te oriënteren. Wij willen ook een lange reis maken met ons gezin naar Zambia en naar Malawi, waar wij een ziekenhuis steunen dat in de jaren zeventig opgezet is door de peettante van mijn echtgenote.

Mocht u afscheid willen komen nemen, dan is een cadeau meebrengen echt niet nodig. Mocht u toch heel graag iets willen geven, neemt u dan zeker geen drank mee (ik drink geen alcohol meer), maar een symbolische bijdrage voor ons hierboven genoemde goede doel.

Ik dank u voor het in mij gestelde vertrouwen. Het was mij een grote eer en genoegen om de afgelopen jaren uw huisarts te mogen zijn. 

Met vriendelijke groeten,

Wilbert Sluiter


22-12-2017